Medlemstilmelding Færøerne

Kommer du fra Færøerne, er det her du skal melde dig ind i Scleroseforeningen.

skriv også hvis du bor til en bestemt side, eller adressen har et bogstav fx. 1A, 1. th.
vælg dag måned, og skriv årstal
Når du melder dig ind i Scleroseforeningen som medlem med sclerose giver du dit samtykke til, at vi registrerer, at du har sclerose (Multipel Sclerose, MS).
Det er nødvendigt for, at du kan benytte dig af vores tilbud, der er målrettet mennesker med sclerose.

- Du kan bruge vores gratis psykologordning.
- Du kan bruge vores gratis socialrådgivning.
- Du vil samtidig modtage relevant materiale om tilbud til dig.
- Som medlem kan du også modtage information og tilbud fra din lokalafdeling i dit område. Denne information kan til enhver tid frameldes.

Når du har givet samtykke, betyder det, at oplysningen opbevares i vores medlemsdatabase, hvor kun relevante ansatte og frivillige har adgang.

Oplysningen er ikke tilgængelig for andre.

Ønsker du ikke at afgive samtykke:
Ønsker du ikke at afgive samtykke, skal du markere dig som ”Jeg har ikke sclerose”, da vi ikke kan registrere dig som medlem med sclerose uden samtykke. Det vil medføre, at du ikke kan benytte dig af de tilbud i foreningen, der er målrettet mennesker med sclerose.