Denne formular er lukket, og kan ikke længere udfyldes.
Scleroseforeningens Børnecamp 2018

I år tilbyder vi for første gang 30 børn en uges børnecamp i Dronningens Ferieby. For at komme med skal man være mellem 10-13 år gammel og have en forælder, som har sclerose.

På campen skal vi ud i naturen, lave mad over bål, på ture med den lokale Naturskole, bade, på skattejagt, spille bold og meget andet godt. Alle børnene vil også få en række pligter under opholdet, som f.eks. oprydning, hjælp ved aktiviteter og lignende.

Praktisk information:

Børnecampen finder sted i uge 27 - fra lørdag den 30. juni til lørdag den 7. juli.

Børnene bor i mindre grupper i feriehuse med 4-5 børn og 1 voksen pr. hus.

Mad og drikke er inkluderet i opholdet

I forhold til transport til og fra feriebyen vil der være opsamling med bus på Sjælland, Fyn og i Jylland. I skal selv sørge for transport til og fra opsamlingssted.

Scleroseforeningen betaler opholdet, men hvis dit barn får en plads, skal I betale et depositum på 300 kr for booke pladsen.

Alle får svar om de har fået en plads på årets børnecamp mandag den 14. maj.

Søg ved at udfyld felterne nedenfor - bemærk venligst at ansøgningsfristen er 1. maj 2018.