Medlemskab

6 fordele ved medlemskab af Scleroseforeningen

Hvis du har sclerose eller er pårørende:

• Som medlem med sclerose eller som pårørende kan du få adgang til gratis rådgivning fra foreningens socialrådgivere og psykologer.
  • Du kan deltage i en række aktiviteter, som f.eks. temamøder, hvor du får indblik i den nyeste forskning.
  • Du får adgang til kurser, camps og netværksgrupper, hvor du møder andre i samme situation
  • Du modtager vores medlemsblad Lev med sclerose fire gange årligt.
  • Du får adgang til alle de aktiviteter, som arrangeres i vores lokalafdelinger.
  • Du kan søge de legater, som foreningen administrerer (kun for medlemmer med sclerose)
  • Du får stemmeret, og mulighed for at få indflydelse på, i hvilken retning Scleroseforeningens arbejde skal gå.

Hvis du ikke har sclerose eller er pårørende:

• Du modtager vores medlemsblad Lev med sclerose fire gange årligt.
  • Du får stemmeret og mulighed for at få indflydelse på, i hvilken retning Scleroseforeningens arbejde skal gå.

Skal jeg vælge et personligt medlemskab eller et familiemedlemskab?

• Familiemedlemskab giver adgang til samme tilbud som et personligt medlemskab, men er udvidet til at dække alle i husstanden.
    Det vil sige – har du sclerose, kan alle i husstanden f.eks. bruge vores gratis rådgivning.

Støt med fast bidrag

Hvis du ikke har brug for vores medlemsfordele, men ønsker at støtte Scleroseforeningen i arbejdet med at bekæmpe sclerose, kan du bedst støtte med en fast månedlig donation

Beløbet er fradragsberettiget. Du kan læse mere om skattefradrag for donationer her.

Når du støtter foreningens arbejde fast, modtager du også medlemsbladet og nyhedsbreve.

Bor du på Færøerne, skal du tilmelde dit medlemskab herDet Færøeske flag

Vælg medlemskab

• 1. Vælg